Programikon

När Kaspersky Password Manager körs visas en programikon i menyraden. Om programikonen är inaktiv är valvet låst och dina data är otillgängliga. Du kommer endast åt dina data när valvet är upplåst. Om du vill låsa upp valvet måste du ange ditt huvudlösenord. Om enheten stöder Touch ID och den är aktiverad i Kaspersky Password Manager kan du även använda Touch ID för att låsa upp valvet.

Ikonen för Kaspersky Password Manager utför följande funktioner: